Do you remember a time before the mobile phone?

Girl holding phone filming

reklame

Kan du huske en tid før mobiltelefonen?

Jeg synes efterhånden, det er svært, at huske et liv uden en mobil, da jeg som voksen altid har haft en. Dog kan jeg meget tydeligt huske en episode i mine teenage år. Min far blev rigtig sur på mig en dag, da jeg var omkring 13-14 år, fordi jeg havde brugt virkelig mange penge på at sms’e (og han betalte mit mobilabonnement).

Dengang kostede sms’er jo faktisk penge, altså dvs. at hver enkelt sms kostede måske 20 øre eller lignende. Det hober sig  langsomt op, og jeg var svært glad for at sms’e og ringe til mine venner – dét var mine forældre til gengæld ikke så begejstrede for ?

A Danish beauty brand you need to know: Meraki

woman washing a leaf and hands

sponsored leahsephira scandinavian lifestyle blog

Velvære og æstetik

Det er to enkle ord der beskriver Meraki. Det er nemlig to ting som Meraki fokuserer på; at få gode lækre, ‘rene’ produkter ind i danskernes hjem samtidig med at det skal se flot og enkelt ud. Meraki er også et dansk mærke, som er lavet af dem der står bag bl.a. house doctor og Nicolas Vahé. Sidste nævnte har både jeg, og en masse jeg kender, en del krydderiblandinger fra eller mest af alt saltblandinger med forskellige krydderier i.